KLINIK KAMI DILENGKAPI UNTUK MENYEDIAKAN SERVIS PENJAGAAN KESIHATAN PRIMER YANG BOLEH DIAKSES

Kami mempercayai motto syarikat kami "pesakit didahulukan". Kami berhasrat untuk meningkatkan taraf penjagaan kesihatan Primer di Malaysia, berkhidmat kepada pesakit dan memberi tumpuan kepada kesejahteraan mereka yang berterusan.

PERKHIDMATAN

Klinik kami dilengkapi dan dikendalikan untuk menyediakan penjagaan primer yang boleh diakses, penjagaan separa kecemasan dan kesihatan pekerjaan kepada pesakit dari setiap lapis masyarakat. Semua klinik dikendalikan oleh pengamal perubatan yang berdedikasi dan penyayang.

Perkhidmatan Penjagaan Segera/Separa Kecemasan

Kami menyediakan perkhidmatan segera/separa kecemasan yang tidak memerlukan rawatan Kecemasan di hospital. Kami menyediakan perkhidmatan pada masa yang fleksibel yang merangkumi waktu pejabat dan selepas waktu pejabat. Sila lihat perkhidmatan kami di bawah.

Kesihatan Wanita
Pembedahan Kecil
Rawatan Asthma

Kesihatan Keluarga

Di Poliklinik MUC, anda mempunyai akses kepada perkhidmatan penjagaan keluarga dan perkhidmatan pakar bersepadu untuk membantu keluarga anda mendapatkan penjagaan kesihatan yang terbaik di bawah satu bumbung.

Kesihatan wanita
Kesihatan Kanak-kanak
Kaunseling Pemakanan

Perkhidmatan Kesihatan Pekerjaan

Poliklinik MUC menyediakan penjagaan kesihatan pekerjaan perubatan untuk tenaga kerja Selangor. Doktor kami, pegawai fisioterapi, Pembantu Perubatan terlibat sepenuhnya untuk servis ini.

Fisioterapi
Kesihatan Pekerjaan
Kursus Pengendalian Makanan